Sebastian Burduja isi da demisia din board-ul Transelectrica, dupa ce a fost desemnat secretar de stat

Sebastian Burduja, vicepresedinte PNL si presedinte PNL Sector 1, a renuntat la functia de membru in Consiliul de Supraveghere al Transelectrica, ca urmare a faptului ca a fost numit secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor, a anuntat acesta intr-o postare pe Facebook.

“Consider ca aceasta decizie tine de normalitate si respecta valorile pe care le-am urmat dintotdeauna. Am spus mereu ca nu conteaza functiile in sine, ci ceea ce lasam in urma, fiecare dintre noi. Acesta este si va fi mereu crezul meu.

Ma bucur ca am reusit sa luam cateva decizii importante si sa incepem sa impingem lucrurile in directia potrivita, in acest timp scurt in care am fost membru CS la Transelectrica, o companie de maxima importanta pentru Romania”, a scris acesta pe reteaua sociala.

Burduja acceptase, la finalul lunii trecute, un mandat provizoriu in Consiliul de Supraveghere al Transelectrica, dupa ce actionarii societatii il desemnasera pentru aceasta functie intr-o Adunare Generala ce a avut loc la data de 26 noiembrie. Alaturi de Sebastian Burduja, mandate provizorii mai primisera si Luiza Popescu, Jean Badea, Jean Valentin Comanescu, Oleg Burlacu si Adrian Goicea.

Citeste si:
Pană de curent majoră în Sectorul 2 din București
Pană de curent majoră în...
Sursa foto: Wall-Street.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri