Bittnet Systems (BNET) a primit aprobarea Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) pentru prospectul întocmit în vederea admiterii la tranzacţionare pe piaţa reglementată administrată de Bursa de Valori București (BVB).

Listarea BNET este programată pentru trimestrul al doilea din acest an.

Bittnet Group este un grup de companii cu activități de educație și integrare soluții IT. Compania este în prezent listată pe AeRO, o piață dedicată IMM-urilor și companiilor aflate la început de drum, administrata de BVB.

Bittnet este deținută în proporție de 27% de frații Mihai și Cristian Logofătu, fondatorii companiei, în vreme ce Răzvan Căpățână deține 10,3% din titluri.

Acțiunile BNET creșteau vineri cu 1,6%, compania fiind astfel evaluată la 159 mil. lei.

Citiți și Acțiunile Bittnet, un roller-coaster în ultimul an pe Bursă.

Sursa foto: BVB

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri