Tudor Ciurezu, președintele și directorul general SIF Oltenia (SIF5), a fost revocat de la conducerea societății în cea mai recentă Adunare Generală a Acționarilor. Ciurezu este unul dintre cei mai vechi șefi de SIF din România, aflandu-se la conducerea SIF5 încă de la înființarea din anii ’90.

Tudor Ciurezu, Anina Radu, Carmen Popa şi Nicolae Stoian au fost revocaţi din funcţiile de administratori ai SIF Oltenia (SIF5). În AGA, 68% dintre acționari au votat pentru demiterea lui Ciurezu.

Pierderea funcției pune capăt unui lung șir de dispute între Ciurezu și mai mulți acționare SIF Oltenia care au cerut schimbări de management la societate.

SIF Banat Crişana, SIF Muntenia şi fondurile Certinvest, au fost principalii acționari care au cerut revocarea administratorilor SIF5.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri