Acțiunile Star Residence Invest vor debuta vineri, 19 martie 2021 la tranzacționare la Bursa de Valori București, cu simbolul REIT. Compania are o capitalizare anticipată de peste 10 milioane de lei, dacă utilizăm ca referință prețul din cadrul plasamentului privat (0,218 lei/acțiune).

BRK Financial Group a intermediat plasamentul privat și, totodată, listarea societății pe piața AeRO. În calitate de Consultant Autorizat, BRK Financial Group va continua să asiste Star Residence Invest, pentru îndeplinirea cerințelor de raportare și informare a investitorilor.

„Prin listarea Star Residence Invest oferim investitorilor posibilitatea de a investi într-un domeniu care atrage mult interes, respectiv sectorul imobiliar – zona rezidențială, un sector cu creșteri spectaculoase în ultimii ani. Din perspectiva noastră, listarea Star Residence Invest înseamnă finalizarea unui proiect prin care ne-am propus să oferim investitorilor care fac anumite calcule de oportunitate între investițiile pe piața de capital și investițiile imobiliare, o alternativă tranzacționabilă care să le ofere diversificare și mult dorita granulare. Aceste societăți au o tradiție pe piețele de capital dezvoltate și ne exprimăm speranța armonizării legislației autohtone cu legislația internațională, unde societățile de tip REIT beneficiază de un cadru legislativ dedicat, care în final oferă investitorilor mai multe facilitați și avantaje", a declarat Monica Ivan, Director General al BRK Financial Group

Citiți mai mult despre cum funcționează Star Residence Invest.

Star Residence Invest are în prezent un patrimoniu format din 14 apartamente şi 26 de parcări acestea fiind în exploatare în baza unor contracte de închiriere ferme pentru o perioadă de 5 ani și va cauta noi oportunitati de investiții cu randamente potentiale atractive ceea ce inseamna noi runde de atragere de capital și scalarea operațiunilor începute. Administrarea acestor investiții se va realiza de către REIT Capital, o societate specializată în administrarea imobilelor și a proiectelor imobiliare.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri