Consiliul Concurenței analizează preluarea companiei Isokinetic Sport S.R.L., care deține clinica de reabilitare medicală și ortopedică Centrokinetic, de către Agista Investments și Andrei Ioan-Bogdan.

În 2022 Isokinetic Sport a avut afaceri de 21,2 mil. lei anul trecut și un profit net de 1,6 mil. lei.

Centrokinetic, o clinică specializată în recuperarea afecțiunilor motorii, atât ortopedice, cât și neurologice era controlată, anterior acestei tranzacții, de medicul Andrei Ioan- Bogdan.

Agista este un fond de investiții cu capital privat în curs de autorizare la Autoritatea de Supraveghere Financiară. În conformitate cu prevederile Legii concurenței (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenței, care va evalua operațiunea în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege

Agista este un fond de investiții care vrea să aduca IMM-urile locale la bursă, să finanțeze și să accelereze creșterea acestora prin intermediul pieței de capital. Agista a pornit la drum în 2022 cu o capitalizare de 25 milioane euro, aproape jumătate din tot capitalul ridicat de companiile listate pe piața AeRO în 2021 și are în plan investiții în 20 companii locale în următorii doi ani.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri