Creditorii Flamingo International (FLA) se vor intalni in data de 25 februarie, iar cei ai Flamingo Computers si Flanco la 22 martie, respectiv 5 aprilie, potrivit unei decizii a Tribunalul Bucuresti remise Bursei de Valori Bucuresti.
Astfel, creditorii Flamingo International pot inscrie cererile de admitere a creantelor pana la 8 februarie, iar pana la 22 februarie vor fi verificate solicitarile. Dupa prima sedinta a creditorilor, administratorul judiciar, firma RVA Insolvency Specialists SPRL, trebuie sa intocmeasca tabelul creantelor, pana la 8 martie.

In decizie se mai indica faptul ca bancile care nu sunt de acord cu deschiderea procedurii de insolventa pot contesta decizia in termen de 15 zile de la notificarea Tribunalului.

RVA Insolvency va trebui sa realizeze pana la 14 ianuarie un raport in care sa propuna intrarea in procedura simplificata de insolventa, caz in care va cuprinde documentele doveditoare si propunerea de intrare in faliment, sau continuarea perioadei de observatie din procedura generala.

Totodata, pana la data de 14 februarie trebuie realizat un alt raport in care sa se mentioneze cauzele care au dus la insolventa si eventualitatea posibilitatii ca activitatea companiei poate fi redresata pe baza unui plan de reorganizare judiciara sau printr-un plan propus numai de Flamingo International sau impreuna cu creditorii.

Urmatorul termen la Tribunal Bucuresti a fost stabilit pentru 29 martie pentru aceasta companie.

In cazul Flamingo Computers, bancile se vor reuni in data de 22 martie. Administrator judiciar al acestei companii a fost desemnata firma Rovigo SPRL.

Creditorii trebuie sa se inscrie pe lista de creante pana la 13 februarie, tabelul preliminar fiind solicitat pana la 16 martie. Dupa intalnirea creditorilor, lista de creante trebuie definitivata pana la 16 aprilie.

Compania si administratorul judiciar se vor prezenta la Tribunalul Bucuresti in 22 februarie, aceasta fiind urmatorul termen.

Rapoartele cerute in cazul Flamingo International trebuie realizate si pentru Flamingo Computers si Flanco International.

Tribunalul a acceptat in cursul saptamanii trecute solicitarea Flamingo International pentru intrarea in insolventa a companiei Flanco, cand a stabilit o intalnire a creditorilor pentru 5 aprilie.

Pana la 10 februarie, creditorii pot trimite cererile de inscriere a creantelor pe care le au asupra Flanco, termenul de prezentare a tabelului preliminar fiind stabilit pentru data de 10 martie. Dupa intalnirea creditorilor va fi finalizat si tabelul de creante, respectiv la data de 10 aprilie.

Casa de Insolventa Transilvania a fost numita administratorul judiciar al Flanco. Atat administratorul judiciar, cat si reprezentantii companiei trebuie sa se prezinte din nou la Tribunal in data de 25 martie.

La inceputul lunii, ING Bank Romania a declansat procedura de executare silita asupra Flamingo International, Flamingo Computers, Flanco International si Flamingo Distribution Center.

Flamingo mai detine datorii la UniCredit Tiriac Bank Romania - 8,5 milioane euro si BRD Groupe Societe Generale - 6 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri