Ponta i se confeseaza lui Biden: Insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti ma ajuta sa nu fac greseli

Premierul Victor Ponta i-a prezentat vicepresedintelui SUA, Joe Biden, aflat in vizita la Bucuresti, membrii delegatiei Romaniei si a mentionat ca il considera pe Insarcinatul cu afaceri al ambasadei SUA, Duane Butcher, un fel de "consilier juridic" al sau, intrucat il ajuta sa nu faca greseli.

Remarca premierului a avut loc la inceputul discutiilor in plenul delegatiilor, cand atat premierul Ponta, cat si vicepresedintele Biden si-au prezentat, fiecare, membrii propriei delegatii.

"Consilierul meu juridic intotodeauna ma ajuta sa nu fac greseli", a spus Ponta, starnind rasetele delegatiei americane, atunci cand i-a fost prezentat Insarcinatul cu afaceri al ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher. Din partea romana au fost prezenti la discutii si ministrii de Interne, Externe, Justitie si Aparare, iar inainte de inceperea discutiilor delegatiile au facut o fotografie comuna, noteaza Mediafax.

In luna decembrie 2012, dupa ce ambasadorul american Mark Gitenstein si-a incheiat mandatul in Romania, Duane Butcher, adjunctul sefului misiunii diplomatice a SUA, a devenit Insarcinatul cu afaceri al misiunii diplomatice a SUA. El ocupa aceasta functie pana la sosirea noului ambasador al SUA in Romania.

Citeste si:
Un consilier juridic din Ministerul Economiei a fost numit...
Un consilier juridic din...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri