Mazare: Antonescu are un discurs ca al lui Basescu si este disperat sa ajunga la Cotroceni

Primarul Constantei, Radu Mazare, a spus, marti, ca fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, are un discurs care seamana cu cel al lui Traian Basescu, precizand ca probabil Antonescu "este in stare sa faca orice" ca sa ajuna presedinte.

"Sincer vorbind, eu am discutat cu Crin Antonescu acum vreo doi ani si jumatate, cand parea un om cu scaun la cap. In ultima perioada, recunosc ca nu-l mai recunosc. Are un discurs exact ca al lui Basescu. Are un discurs foarte incrancenat si foarte rau. Se simte o rautate interioara. Nu-l inteleg. Probabil este disperat sa ajunga in acel scaun si este in stare sa faca orice, cum a facut si Basescu", a spus Radu Mazare, la Curtea de Apel Bucuresti, dupa judecarea dosarului in care este judecat, alaturi de alte 36 de persoane, pentru atribuirea nelegala a unor terenuri.

Primarul municipiului Constanta a adaugat ca in urma cu aproximativ un an si jumatate il simpatiza pe Crin Antonescu. "Este un om care imi placea, insa care de vreun an, un an si jumatate are un comportament total nefiresc si anormal pentru ce ne trebuie noua ca sa ne dezvoltam. Eu nu mai vreau un «Basescu doi». (...) O sa i se strambe si ochii pana la sfarsit", a mai spus Radu Mazare, potrivit Mediafax.

Primarul Radu Mazare a fost trimis in judecata de DNA in 28 octombrie 2008, alaturi de 36 de persoane, intre care fosti si actuali functionari din Primaria Constanta si Oficiul de Cadastru, mandatari si notari publici, in dosarul privind atribuirea nelegala a unor terenuri.

Prejudiciul in aceasta cauza a fost estimat la aproximativ 114 milioane de euro, din care 77,77 milioane de euro reprezinta prejudiciu in dauna statului si 36,16 milioane de euro in dauna municipiului Constanta, potrivit DNA.

Citeste si:
EXIT POLL 21:00: Care sunt primele rezultate politice pentru Constanța
EXIT POLL 21:00: Care sunt...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri