Marea fuziune impotriva PSD: PNL si PDL vor sa ajunga la "un mare partid de centru-dreapta"

PNL si PDL incearca sa ajunga "pas cu pas" la "un mare partid de centru-dreapta", a anuntat liderul democrat-liberal Vasile Blaga, mentionand ca este "destul de greu de crezut" ca se va reusi aceasta pana la alegeri.

Blaga a precizat ca se discuta de "o fuziune", care sa fie realizata "in timp".

Liderul liberal Crin Antonescu a mentionat, la randul sau, ca, in urma discutiei PNL-PDL de miercuri, s-a luat hotararea de a construi impreuna "un proiect care sa implice un mare partid de dreapta intr-un viitor cat mai apropiat".

"In urma acestei prime discutii pe care delegatiile partidelor noastre le-au purtat, in esenta am luat hotararea de a colabora, de a construi impreuna un proiect politic solid, de durata, un proiect pentru Romania, un proiect care sa implice un mare partid de dreapta intr-un viitor cat mai apropiat, o constructie pentru alegerile prezidentiale, pentru administratia locala si pentru alegerile parlamentare, pentru o viitoare guvernare impreuna", a spus Antonescu.

"Exista principii si valori fundamentale care ne unesc, exista elemente programatice, exista complementaritate si exista o vointa politica pe care am exprimat-o si am confirmat-o, am verificat-o astazi impreuna", a adaugat Crin Antonescu.

Citeste si:
Metrorex ar putea plati despagubiri de 188 milioane lei
Revista presei 19 septembrie:...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri