Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Sibiu, ca toti absolventii de scoli militare sunt angajati "din prima zi" si ca nu mai sunt probleme cu salarizarea in conditiile in care bugetul Ministerului Apararii urmeaza sa fie suplimentat, la rectificare, cu 0,2 la suta.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, dupa ceremonia ridicarii in grad de sublocotenent a absolventilor promotiei 2014 de la Academia Fortelor Terestre din Sibiu, ca a tinut sa participe la acest eveniment pentru a le transmite tinerilor absolventi ca "toti sunt angajati din prima zi si nu mai sunt probleme cu salarizarea, cu bugetul MApN", potrivit Mediafax.

Ponta a precizat ca la nivel national sunt in acest an 1.400 de absolventi de scoli militare, cu totii avand asigurat un loc de munca. Premierul a fost intrebat de jurnalisti daca la rectificarea bugetara MApN va primi fonduri suplimentare.

"Exista discutii clare pentru cresterea cu 0,2 la suta pentru MApN, nu numai in acest an, ci si in urmatorii trei ani. Obiectivul este de 2 la suta din PIB alocat cheltuielilor militare. Sa nu uitam ca in 2011 am pornit de la unu la suta, ceea ce era un nivel de subzistenta", a declarat el.

Ponta a precizat ca "idealul asumat de tarile NATO" este de 2,36 la suta din PIB, Romania tinzand spre alocarea a 2 la suta catre Armata. "Daca ajungem la 2 la suta dintr-un PIB care a crescut in ultimii trei ani, putem spune ca putem oferi conditii militarilor romani", a conchis el.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri