Elena Udrea, presedintele Partidului Miscarea Populara, sustine ca "ar fi bine" daca liderul PNL Klaus Iohannis "ar veni" si ar sustine candidatura ei la prezidentiale. Ea a subliniat astfel ca acesta nu va intra in turul doi al alegerilor.

Elena Udrea a facut aceasta declaratie in conferinta de presa in cursul careia Cristian Diaconescu, presedinte al Fundatiei Miscarea Populara, a anuntat ca sustine candidatura Elenei Udrea la Presedintie.

"Cred ca ar fi bine daca domnul Iohannis ar veni sa ma sustina, pentru ca evident nu va intra in turul doi si daca pornim cu o candidatura puternica de la inceput, candidatura mea sustinuta si de domnul Iohannis, spre exemplu, atunci domnul Victor Ponta va fi si mai timorat decat este deja, cu 30% si in scadere, domnul Victor Ponta nu sta deloc confortabil, ci dimpotriva. Daca mai sunt si alti candidati care vor dori sa vina in acest proiect de sustinere a candidaturii mele, desigur ca m-as bucura foarte mult", a spus Elena Udrea, potrivit Mediafax.

Cristian Diaconescu a anuntat, joi, ca FMP, al carui presedinte este, sustine candidatura Elenei Udrea la Presedintie. El a facut acest anunt intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de Elena Udrea.

Udrea a afirmat ca, prin acest anunt, Diaconescu demonstreaza ca e "un adevarat om de stat". Cristian Diaconescu va renunta la candidatura ca independent la Presedintie si va ramane presedinte al Fundatiei Miscarea Populara, anuntul urmand sa fie facut in conferinta de presa comuna cu Elena Udrea, anuntata pentru ora 16.00, au declarat anterior surse din PMP.

"Diaconescu va renunta la candidatura. Nu pot sa candidezi asa, trebuie sa ai sustinatori. Va ramane presedintele fundatiei", au declarat sursele citate, care au mai sustinut ca Diaconescu o va sustine pe Elena Udrea, candidatul PMP la Presedintie.

In 18 august, Cristian Diaconescu isi anunta candidatura ca independent la Presedintie si demisia din PMP. O zi mai tarziu, Elena Udrea era desemnata candidatul PMP la prezidentiale.

Sursa foto: elenaudrea.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri