Mircea Diaconu s-a facut remarcat la Bruxelles printr-o minciuna

Europarlamentarul independent Mircea Diaconu si-a asumat un raport european care aloca 3,57 milioane de euro somerilor din Campia Turzii. De fapt, raportor era Siegfried Muresan, europarlamentar PMP.

Actorul Mircea Diaconu, ajuns la Bruxelles in urma unei decizii controversate a Curtii de Apel Bucuresti, s-a facut repede remarcat in peisajul european, insa nu printr-un proiect de lege sau printr-o declaratie sustinuta in Plenul Parlamentului European, ci prin faptul ca si-a inceput mandatul mintind.

De la Strasbourg, unul din cele doua sedii ale Parlamentului Europen, Mircea Diaconu a acordat un interviu ziarului „Ring“. Iata ce a spus. „Acum, la Strasbourg, sunt voturi de plen, voturi pe buget. A fost un amendament, in comisia de Employment (n.r.- Munca), din care fac si eu parte, si unde am semnat si am pledat pentru ca Romania sa primeasca 3,5 milioane de euro, ca un fel de compensatie pentru oamenii care au ramas cu ochii in soare dupa ce niste rusi si-au batut joc de ei. E vorba de industria sarmei, la Campia Turzii si la Targoviste. Era un proiect mai vechi, de doi ani si jumatate, dar care nu era facut foarte bine, nu cu toate hartiile. Am pledat cat am putut de convingator in comisie si i-am convins pe oameni“, a declarat, mandru, Mircea Diaconu.

Citeste articolul integral pe Adevarul

Citeste si:
Tariceanu: Cand sapa groapa altuia, ''orice om sa-i fie frica"!
Calin Popescu Tariceanu,...
Sursa foto: MEDIAFAX Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri