Klaus Iohannis a fost intrebat, intr-o conferinta de presa la Sibiu, ce parere are despre atacurile din ultimele zile indreptate impotriva sa, el explicand ca s-a obisnuit. "Atacurile nu au fost in ultimele zile, atacurile sunt de cateva luni", a spus Klaus Iohannis, citat de Mediafax.

El a adaugat ca atacurile "vin din partea tuturor candidatilor, m-am obisnuit cu ele, alegatorii s-au obisnuit cu ele, si-au dat seama ca sunt doar vorbe in vant si nu este niciun fel de problema. In fond, aceste atacuri irationale ii descalifica pe cei care le fac, in niciun caz pe mine". Klaus Iohannis a mai spus ca, din punctul sau de vedere, pana in acest moment campania electorala are doua caracteristici: atacurile impotriva sa si certurile dintre Traian Basescu si Victor Ponta.

"Campania de pana acum a avut doua caracteristici, foarte multe atacuri la adresa mea, cateodata am impresia ca toata lumea in afara de mine ma ataca pe mine, iar a doua caracteristica este acel zgomot de fond foarte intens creat de vesnicele certuri intre presedintele Basescu si primul-ministru Ponta care, din pacate, tind sa acopere spatiul media si discutiile pe fond, pe proiecte electorale, pe programe. Se discuta considerabil mai mult despre tot felul de asa-zise scandaluri si acuzatii la persoana decat despre proiectele pentru Romania si este pacat", a mai spus Klaus Iohannis.