Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, marti, ca reprezentantul ACL Klaus Iohannis nu a acceptat sa participe la o dezbatere alaturi de Victor Ponta pentru ca nu are idei "coerente, logice si clare", care sa poata fi sustinute intr-o confruntare politica, potrivit Mediafax.

"Ponta, mai ales pentru ca a fost prim-ministru, stie foarte multe lucruri, cunoaste problemele in profunzime. (…) Cel putin pana acum, nu l-am vazut (pe Iohannis - n. r.) explicand si spunand vreo idee coerenta, logica si clara, care sa se sustina. Probabil acesta e motivul pentru care fuge. Adica nu probabil, ci sigur", a spus Mazare, dupa termenul de judecata de la Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de retrocedarea ilegala a unor terenuri din Constanta.

Edilul Constantei a precizat ca i s-ar parea "normal" ca o astfel de dezbatere sa aiba loc, pentru ca trebuie sa "le spui oamenilor ce ai facut, ce crezi, cum crezi, sa ai argumente, sa pui intrebari". Radu Mazare a fost prezent, marti, la Curtea de Apel Bucuresti, la un nou termen de judecata in dosarul pe care il are pe rolul acestei instante. Magistratul care judeca acest caz a decis amanarea dosarului cu o saptamana, pana in 18 noiembrie, pentru ca expertul sa aiba timp sa depuna mai multe concluzii.

1. Cu cine ai votat in primul tur si pe cine vei vota in al doilea tur?


Sursa foto: MEDIAFAX Foto