Radu Mazare a declarat ca reprezentantul ACL Klaus Iohannis nu a acceptat sa participe la o dezbatere alaturi de Victor Ponta deoarece nu are idei "coerente, logice si clare".

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, marti, ca reprezentantul ACL Klaus Iohannis nu a acceptat sa participe la o dezbatere alaturi de Victor Ponta pentru ca nu are idei "coerente, logice si clare", care sa poata fi sustinute intr-o confruntare politica, potrivit Mediafax.

"Ponta, mai ales pentru ca a fost prim-ministru, stie foarte multe lucruri, cunoaste problemele in profunzime. (…) Cel putin pana acum, nu l-am vazut (pe Iohannis - n. r.) explicand si spunand vreo idee coerenta, logica si clara, care sa se sustina. Probabil acesta e motivul pentru care fuge. Adica nu probabil, ci sigur", a spus Mazare, dupa termenul de judecata de la Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de retrocedarea ilegala a unor terenuri din Constanta.

Edilul Constantei a precizat ca i s-ar parea "normal" ca o astfel de dezbatere sa aiba loc, pentru ca trebuie sa "le spui oamenilor ce ai facut, ce crezi, cum crezi, sa ai argumente, sa pui intrebari". Radu Mazare a fost prezent, marti, la Curtea de Apel Bucuresti, la un nou termen de judecata in dosarul pe care il are pe rolul acestei instante. Magistratul care judeca acest caz a decis amanarea dosarului cu o saptamana, pana in 18 noiembrie, pentru ca expertul sa aiba timp sa depuna mai multe concluzii.

1. Cu cine ai votat in primul tur si pe cine vei vota in al doilea tur?


Sursa foto: MEDIAFAX Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri