Dan Sova este de parere ca Liviu Dragnea "trebuie sa faca un pas in spate", din functia de presedintele executiv al PSD, in urma rezulatatelor de la alegerile prezidentiale, relateaza Mediafax.

"Rezultatul s-a vazut la urne si nu este nimic mai mult de comentat, cetatenii romani au decis, este un rezultat pe care il acceptam si, fireste, asa cum a subliniat si Victor Ponta, poporul nu greseste niciodata. Cand urnele vorbesc, politicienii trebuie sa taca", a spus Sova.

El a adaugat ca, din punct de vedere al rezultatului, nu e nimic de spus si pentru urmatorii cinci ani vom avea un presedinte in persoana lui Klaus Iohannis. Sova a fost intrebat despre opinia exprimata de Robert Negoita privind iesirea de la guvernare a PSD. "Nu sunt de acord cu acest lucru, Guvernul guverneaza in baza programului care a primit in 2012 un vot la urne de 60%. Deci iesirea de la guvernare, daca ma intrebati pe mine, personal, nu o vad ca fiind fezabila, dar va fi o analiza in interiorul PSD", a mai spus el.

Klaus Iohannis, viitorul presedinte al Romaniei

Klaus Iohannis, candidatul formatiunii politice ACL (Alianta Crestin Liberala), a castigat alegerile din Romania pentru functia de presedinte al Romaniei pentru urmatorii cinci ani, conform rezultatelor partiale oferite de catre Biroul Electoral Central (BEC). Avansul lui Iohannis este de aproape 10 procente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri