"Rezultatul s-a vazut la urne si nu este nimic mai mult de comentat, cetatenii romani au decis, este un rezultat pe care il acceptam si, fireste, asa cum a subliniat si Victor Ponta, poporul nu greseste niciodata. Cand urnele vorbesc, politicienii trebuie sa taca", a spus Sova.

El a adaugat ca, din punct de vedere al rezultatului, nu e nimic de spus si pentru urmatorii cinci ani vom avea un presedinte in persoana lui Klaus Iohannis. Sova a fost intrebat despre opinia exprimata de Robert Negoita privind iesirea de la guvernare a PSD. "Nu sunt de acord cu acest lucru, Guvernul guverneaza in baza programului care a primit in 2012 un vot la urne de 60%. Deci iesirea de la guvernare, daca ma intrebati pe mine, personal, nu o vad ca fiind fezabila, dar va fi o analiza in interiorul PSD", a mai spus el.

Klaus Iohannis, viitorul presedinte al Romaniei

Klaus Iohannis, candidatul formatiunii politice ACL (Alianta Crestin Liberala), a castigat alegerile din Romania pentru functia de presedinte al Romaniei pentru urmatorii cinci ani, conform rezultatelor partiale oferite de catre Biroul Electoral Central (BEC). Avansul lui Iohannis este de aproape 10 procente.