Basescu, militarilor din afara tarii: Dincolo de misiune, esential este sa va intoarceti toti acasa

Presedintele Traian Basescu a sustinut, luni, o videoconferinta cu militarii romani aflati in teatrele de operatii internationale. El le-a multumit acestora pentru modul in care si-au indeplinit misiunile si transmitandu-le ca esential este sa se intoarca toti acasa.

Seful statului a intrat in direct, prin sistemul de videoconferinta, cu comandantii din teatrele de operatiuni din Afganistan si Kosovo si Bosnia-Hertegovina. ”Dincolo de a va indeplini misiunea, esential este sa va intoarceti toti acasa. Multumesc pentru modul in care v-ati indepinit misiunea. Sanatate, inca o data. Sa veniti toti acasa si numai bine familiilor dumneavoastra!”, le-a spus presedintele militarilor aflati in misiuni in afara granitelor.

In cursul diminetii de luni, si ministrul Apararii nationale, Mircea Dusa, si seful Statului Major General, generalul Stefan Danila, au sustinut o videoteleconferinta cu militarii romani din detasamentele dislocate in teatrele de operatii din Afganistan, Kosovo si Bosnia-Hertegovina, informeaza Mediafax.

"Am tinut sa va felicit astazi, de Ziua Nationala, pentru ca sunteti forte de elita ale Armatei Romaniei si apreciem eforturile pe care fiecare dintre dumneavoastra le face pentru tara", a spus ministrul Dusa, potrivit unui comunicat de presa al MApN.

Ministrul Apararii le-a transmis militarilor care isi indeplinesc misiunile in teatrele de operatii ca este cu sufletul si cu gandul alaturi de ei, felicitandu-i pentru rezultatele obtinute in indeplinirea misiunilor incredintate, pentru profesionalismul si curajul de care dau dovada.

Citeste si:
Traian Băsescu propune importarea vaccinului anti-COVID-19 din Rusia
Traian Băsescu propune...

Comandantii detasamentelor romanesti din teatrele de operatii au informat conducerea Ministerului Apararii Nationale ca militarii romani isi desfasoara misiunile cu seriozitate si responsabilitate, alaturi de aliatii si partenerii tarii noastre, se mentioneaza in comunicatul MApN.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri