Presedintele Traian Basescu a sustinut, luni, o videoconferinta cu militarii romani aflati in teatrele de operatii internationale. El le-a multumit acestora pentru modul in care si-au indeplinit misiunile si transmitandu-le ca esential este sa se intoarca toti acasa.

Seful statului a intrat in direct, prin sistemul de videoconferinta, cu comandantii din teatrele de operatiuni din Afganistan si Kosovo si Bosnia-Hertegovina. ”Dincolo de a va indeplini misiunea, esential este sa va intoarceti toti acasa. Multumesc pentru modul in care v-ati indepinit misiunea. Sanatate, inca o data. Sa veniti toti acasa si numai bine familiilor dumneavoastra!”, le-a spus presedintele militarilor aflati in misiuni in afara granitelor.

In cursul diminetii de luni, si ministrul Apararii nationale, Mircea Dusa, si seful Statului Major General, generalul Stefan Danila, au sustinut o videoteleconferinta cu militarii romani din detasamentele dislocate in teatrele de operatii din Afganistan, Kosovo si Bosnia-Hertegovina, informeaza Mediafax.

"Am tinut sa va felicit astazi, de Ziua Nationala, pentru ca sunteti forte de elita ale Armatei Romaniei si apreciem eforturile pe care fiecare dintre dumneavoastra le face pentru tara", a spus ministrul Dusa, potrivit unui comunicat de presa al MApN.

Ministrul Apararii le-a transmis militarilor care isi indeplinesc misiunile in teatrele de operatii ca este cu sufletul si cu gandul alaturi de ei, felicitandu-i pentru rezultatele obtinute in indeplinirea misiunilor incredintate, pentru profesionalismul si curajul de care dau dovada.

Comandantii detasamentelor romanesti din teatrele de operatii au informat conducerea Ministerului Apararii Nationale ca militarii romani isi desfasoara misiunile cu seriozitate si responsabilitate, alaturi de aliatii si partenerii tarii noastre, se mentioneaza in comunicatul MApN.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri