Comisia de Buget-Finante Banci din Camera Deputatilor si-a amanat din lipsa de cvorum, pentru a doua oara consecutiv, sedinta pe tema conversiei creditelor in franci elvetieni si masurilor de restructurare, la care urmau sa participe ministrul Finantelor si reprezentanti ai BNR si bancilor.

"Constat ca lucrurile merg dinspre bine inspre foarte bine. As ruga ca unul dintre secretarii Comisiei sa stabileasca cvorumul", a declarat presedintele comisiei, Viorel Stefan, scrie Mediafax.

Vicepresedintele comisiei Eugen Nicolaescu a remarcat insa ca nu este prezent niciun secretar, iar Stefan a cerut ca unul dintre vicepresedinti sa stabileasca daca este sau nu cvorum. In urma numaratorii, s-a constatat ca sunt prezenti 13 deputati din 18 necesari.

"Se confirma presupunerea mea, neavand conditia de cvorum, va multumesc pentru participare! Ne vedem saptamana viitoare, in sesiunea ordinara!", a spus Stefan.

La dezbaterea Comisiei au revenit participantii de miercurea trecuta, respectiv ministrul Finantelor, Darius Valcov, directorul Directiei Supraveghere din cadrul BNR, Nicolae Cinteza, precum si directorul pe Stabilitate Financiara, Ion Dragulin. Totodata, au fost prezenti presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor, Florin Danescu, presedintele Patronatelor Bancare si al Raiffeisen Bank, Steven van Groningen, presedintele Asociatiei Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare, Alin Iacob, si Sorin Mierlea, presedinte al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania - InfoCons.

Citeste si:
Recomandarile ARB pentru clientii cu credite in franci elvetieni
Clientii cu credite in franci...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Cele mai importante evenimente ale momentului