Oprisan, dupa achitare: Multumesc DNA pentru imensa lectie de viata care m-a facut mai intelept

Presedintele CJ Vrancea, vicepresedinte al PSD, Marian Oprisan, a declarat, vineri, dupa ce a fost achitat in procesul de coruptie care se judeca de aproape noua ani, ca multumeste DNA pentru aceasta imensa lectie de viata care l-a facut mai intelept, aratand ca a crezut mereu in Justitie.

”Vreau sa multumesc bunului Dumnezeu si tuturor magistratilor judecatori garanti ai statului de drept din aceasta tara. Am crezut mereu in Justitie. Vreau sa multumesc DNA pentru aceasta imensa lectie de viata, care m-a facut mai intelept”, a spus Oprisan, mentionand ca reactia sa nu este una ironica. El si-a exprimat convingerea ca Romania va investi si va recompensa pe toti lucratorii din Justita romaneasca pentru cinstea si corectitudinea lor.

”Vreau sa-mi exprim convingerea ca Romania va investi si va recompensa magistratii judecatori, garanti ai statului de drept, procurori, politisti si toti lucratorii din Justita romaneasca pentru cinstea si corectitudinea lor, pe cei care se afla doar in slujba adevarului, pentru ca numai avand o Justitie independenta, impartiala, aflata doar in slujba adevarului, romanii vor putea prospera si vor putea intra in randul popoarelor civilizate”, a spus Oprisan, citat de Mediafax.

El a aratat ca multumeste tuturor cetatenilor Romaniei si celor din judetul Vrancea care nu s-au indoit de integritatea sa in tot acest interval de timp.

”Vreau sa multumesc tuturor institutiilor statului care vegheaza la linistea, siguranta si pacea romanilor”, a conchis Oprisan. Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Vrancea, Marian Oprisan, vicepresedinte PSD, trimis in judecata de DNA in 2006, pentru fapte de coruptie, a fost achitat, vineri, decizia magistratilor Judecatoriei Cluj-Napoca nefiind definitiva.

Potrivit deciziei instantei, Marian Oprisan a fost achitat pentru infractiunile de utilizare a creditului in alte scopuri, abuz in serviciu si fals intelectual. Instanta a dispus, de asemenea, incetarea procesului penal impotriva presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, pentru infractiunea de uz de fals.

Citeste si:
Scandal în PSD: Marian Oprișan se revoltă în fața lui Marcel Ciolacu
Scandal în PSD: Marian...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri