Manuela Oprisan este manager de relatii publice pentru Intel in Europa Centrala si de Est, ocupandu-se astfel de comunicarea producatorului american de microprocesoare pentru sase tari: Romania, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Albania si Bosnia.

In timpul liber, Manuelei Oprisan cel mai mult ii place sa citeasca si sa calatoreasca.

“Imi place sa vad filme, ies cu prietenele mele foarte mult. Mergem la teatru, expozitii, la Ateneu. Ma relaxeaza. Cred ca viata este facuta ca sa calatorim, si sa fim pe teren, nu sunt o persoana casnica, nu petrec mult timp acasa. Casa este pentru dormit, iar eu imi iau energia din afara casei. Muncesc ca sa imi fie bine, ca sa ma sustin si sa calatoresc. Vacanta este ceva ce trebuie sa se intample an de an, indiferent ca este una sau sunt doua, depinde cum iti permite timpul”, afirma specialistul in comunicare.

Vacanta preferata a oficialului Intel a fost in Cancun (Mexic), datorita oamenilor care sunt similari cu romanii, a peisajului, dar si pentru ca intelegea limba. De asemenea i-a placut foarte mult in Peru la Machu Picchu.

Manuela Oprisan mai spune ca anual are doua vacante mari: una iarna si una toamna spre iana.

“In ultimii ani am inceput sa mergem in vacante exotice si ca sa prinzi vara in cealalta emisfera trebuie sa alegi finalul anului. Imi doresc foarte mult sa ajung in Australia, sa merg la Canberra si mai ales la Sidney. De mica mi-am dorit. De la noi imi place foarte mult Vama Veche, chiar daca se spune ca s-a schimbat. Dar e o atmosfera pe care nu o gasesti in alta parte. Vreau sa merg oriunde si in orice conditii. Pot sa stau si la cinci stele si in gazda, nu am nicio problema. Dar experienta m-a invatat ca de fiecare data cand aleg o destinatie indepartata sa merg prin agentie”, explica Oprisan.

Citeste mai multe in articolul: Cum arata o zi din viata Manuelei Oprisan, PR manager Intel Europa Centrala si de Est


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Coronavirus | Bulgarii aplaudă de la balcoane medicii care luptă cu virusul
Setari Cookie-uri