Au fost 20 voturi ”pentru”, o abtinere si un vot impotriva.

Deputata Elena Udrea a declarat, duminica, inainte de a intra la sedinta Comisiei juridice, ca i se pare "normal" sa se voteze petru inceperea urmaririi penale impotriva sa si ca parlamentarii PMP vor vota in acest sens.

"Mi se pare normal sa se voteze pentru inceperea urmaririi penale", a declarat Udrea, intrebata daca parlamentarii PMP vor vota pentru urmarirea sa penala.

Ea a sustinut ca este tinta a unei actiuni de denigrare a carei finalitate este tacerea sa. "Impotriva mea exista un asalt, sunt tinta unei actiuni de denigrare prin care sa fiu facuta se tac", a spus Udrea.

Citeste si:

"Se doreste sa tac pentru ca, ce s-a intamplat intre joi si marti este, de fapt, denuntul pe care l-am facut impotriva generalului Coldea de la SRI.

De aici a pornit toata aceasta avalansa de cereri de arestare, nemaiintalnita. Ganditi-va ca luni, in Parlamentul Romaniei se vor vota ptru cereri impotriva unui singur deputat, una de incepere a urmaririi penale si trei de arestare preventiva", a spus Udrea.

Udrea a a sustinut ca denunturile sale nu au "putere egala" cu denunturile impotriva sa si ca in dosarul Microsoft "toata lumea este libera" doar impotriva sa se cere arestarea. De asemenea, deputatul a mai spus ca "nu se spune" prin ce actiuni a incalcat controlul judiciar.