Ponta a precizat ca nu a fost si nici nu va fi citat la Inalta Curte, ci se va prezenta in caliatte de martor al apararii. "Nu am fost citat si nici nu voi fi citat. Am inteles ca avocatul domnului Dragnea ma va instiinta si pe mine, pentru ca sunt martorii ceruti de catre avocatul apararii si atunci avocatul apararii s-a angajat in fata instantei ca ne anunta", a spus Ponta, scrie Mediafax.

El a aratat ca se va prezenta "cu toata inima" in fata instantei. "Imediat ce ma anunta, ma duc cu toata inima pentru ca stiu foarte bine ce s-a intamplat atunci si stiu foarte bine ca nu a fost nicio lovitura de stat, ca nu a fost nicio frauda, ca daca era nu-l mai votam pe domnul Hellvig la SRI , ce naiba..,", a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta va fi citat ca martor in dosarul Referendumului, dupa ce instanta suprema a admis cererea apararii lui Liviu Dragnea in acest sens, au declarat surse judiciare. Decizia a fost luata dupa ce avocatul lui Liviu Dragnea, Marian Nazat, a cerut, pe 5 februarie, la instanta suprema, audierea premierului Victor Ponta si a 18 coordonatori judeteni ai PSD care s-au ocupat de campania pentru referendumul din 2012 pentru demiterea fostului presedinte Traian Basescu.