Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Sevil Shhaideh sa fie numita ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, conform Mediafax.

Anterior, ministrul Telecomunicatiilor, Sorin Grindeanu, lider al PSD Timis, a declarat ca noul ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei va fi Sevil Shhaideh, secretar de stat in acelasi minister, care va depune juramantul la ora 16.30.

Sevil Shhaideh are 50 de ani si este fina lui Liviu Dragnea, dar si a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.
Ea a fost director al Directiei Sisteme Informatice din Consiliul Judetean Constanta in perioada 1993-2007, apoi, pana in 2012, a condus Directia Proiecte din CJ Constanta. Aceasta a devenit secretar de stat in MDRAP in 2012, dupa ce Liviu Dragnea a fost numit ministru.

Postul de ministrul al Dezvoltarii a ramas vacant dupa ce Liviu Dragnea a demisionat in 15 mai, in ziua in care a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea lui Traian Basescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri