Alina Gorghiu: Toamna va insemna o noua motiune de cenzura din partea PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, dupa ce Parlamentul a respins, vineri, motiunea de cenzura depusa de liberali, ca PNL va initia o alta motiune de cenzura pentru demiterea Guvernului in toamna.

"Eu si domnul presedinte Vasile Blaga vom pune aceasta tema in discutia sedintei de conducere. Va asigur ca toamna va insemna o noua motiune de cenzura din partea PNL. Suntem partid de opozitie si optiunea noastra categorica este aceea de a indeparta un guvern toxic penru Romania", a declarat Gorghiu, la Parlament. Copresedintele PNL a mentionat ca momentan nu a fost decis nimic si nu a fost stabilit inca niciun fel de calendar.

Intrebata de jurnalisti cum vede PNL situatia in urma votului din Parlament, Alina Gorghiu a sustinut ca "Ponta va pleca", scrie Mediafax.

"Ca nu a plecat astazi... va pleca maine, zilele urmatoare. Finalul carierei domniei sale este clar, este asteptat si marturisesc ca nu vom sta cu mainile incrucisate, chiar daca astazi nu a avut succes motiunea noastra de cenzura, o motiune de cenzura in toamna, impotriva Guvernului lipsit de legitimitate, cu siguranta va avea succes", a mai spus Gorghiu. Motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa, fiind inregistrate 194 de voturi "pentru", fata de 278 necesare pentru adoptare, alte 13 voturi fiind "impotriva", iar 7 anulate.

Motiunea de cenzura inititulata "Victor Ponta - demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozinca!" a fost semnata de 183 de parlamentari, dintre care 12 de la PSRO si doi de la grupul democrat-popular, restul fiind deputati si senatori ai PNL.

Citeste si:
Un influent stareț, despre un candidat PNL: Când îl vedem, ne...
Starețul Mănăstirii Petru...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri