Antonescu, despre Ponta: Amandoi avem ceva betesuguri fizice - dansul la genunchi si eu in cot

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a spus, vineri, intrebat daca a mai discutat cu Victor Ponta, ca a vorbit cu acesta si a constatat ca amandoi au ”ceva betesuguri fizice temporare” - premierul la genunchi, iar el la cot.

”Am vorbit adineauri pentru ca am facut un schimb de experienta - avem amandoi ceva betesuguri fizice temporare: dansul la genunchi si la mine in cot”, a spus Crin Antonescu, vineri, in Parlament, dupa dezbaterea si votul motiunii de cenzura pentru demiterea Guvernului, el fiind intrebat daca a mai vorbit cu premierul Victor Ponta, scrie Mediafax.

Intrebat de ce nu a avut un discurs in timpul dezbaterilor, fostul presedinte al liberalilor a amintit de discursul sau din 2012, tinut in timpul dezbaterii motiunii de cenzura in urma careia a cazut Guvernul Ungureanu.
”Imi aduc aminte de discursul din 2012, e foarte citat un pasaj pe care l-am avut privitor la capacitatea sistemului de a produce noi si noi ungureni. Intre timp, s-a intamplat ca am constatat ca unul dintre acesti ungureni este si domnul Ponta”, a spus Crin Antonescu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »



Setari Cookie-uri