Victor Ponta: PSD are liber la aliante in teritoriu, pentru a-si face majoritati; Antonescu a omorat USL

Presedintele PSD Victor Ponta a precizat, joi, ca social-democratii din teritoriu vor incerca sa-si faca propriile majoritati, in conditiile in care Crin Antonescu a aratat ca aliantele dintre PNL si PSD in teritoriu nu vor mai fi pastrate, el acuzandu-l pe Crin Antonescu de faptul ca a omorat USL.

„Am auzit si eu ca domnul Antonescu nu mai vrea sa mai pastram aliantele in teritoriu si atunci, sigur, fiecare la nivel comunal, municipal, judetean trebuie sa incerce sa-si faca o majoritate, pentru ca avem un program cu care am candidat, programul USL, e adevarat, in 2012, si acesta trebuie pus in aplicare”, a precizat Victor Ponta, noteaza Mediafax.

El a aratat ca nu exista partide cu care social-democratii din teritoriu sa aiba interdictia de a colabora in perspectiva formarii unor astfel de majoritati. Intrebat daca in aceste conditii se mai poate spune ca USL traieste, Victor Ponta a raspuns: "Cred ca l-a omorat domnul Antonescu de tot, l-a sufocat". "Nu are cum sa fie si Alianta D.A. si USL, e cam complicat", a adaugat Victor Ponta.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri