Fostul premier Victor Ponta comenteaza, pe Facebook, vizitele vicepresedintelui SUA Joe Biden in Serbia, Kosovo si Turcia, afirmand ca, in timp ce situatia in regiune este tensionata, iar "marile puteri" reactioneaza, in Romania nu vin decat Rihanna si Manchester City, care "ne dau goluri, ne iau banii si noi ramanem fericiti".

"Eu chiar "urmaresc cu atentie si preocupare" (serios) vizita vicepresedintelui SUA Bidden in regiunea noastra - Serbia, Kosovo si Turcia! Chiar si din relatarile din mass-media este clara tensiunea intre Marile Puteri si jocul politic extrem de complicat care ne afecteaza viata tuturor celor care traim in Sud-Estul Europei! Si mai constat cate vizite si discutii la cel mai inalt nivel politic au loc in toate capitalele din Regiune - cu exceptia Bucurestiului! La noi vin doar Rihanna si Manchester City - ne dau goluri, ne iau banii si noi ramanem fericiti!", a scrie Victor Ponta, pe Facebook, potrivit News.ro.

Premierul Turciei, Binali Yildirim, a anuntat sambata ca vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, pregateste o vizita pe teritoriul turc pentru data de 24 august. Aceasta este prima vizita a unui politician american in Turcia, dupa lovitura de stat esuata si lansarea campaniei guvernamentale de eliminare a asa-zisilor gulenisti din institutiile de stat, precum si din presa, scrie Reuters. Marti, Joe Biden s-a aflat in Serbia si in Kosovo.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri