Victor Ponta si-a trecut in declaratia de avere, in premiera, bunurile sotiei sale, Daciana Sarbu, insa in document raman, in continuare, mai multe neclaritati, scriu jurnalistii de la Adevarul.

Premierul Victor Ponta si-a actualizat declaratia de avere pe 15 iunie 2015, la doar zece zile de la punerea sa sub urmarire penala de catre DNA. Ponta si-a trecut, in premiera, bunurile sotiei sale, Daciana Sarbu, in declaratia de avere depusa la Camera Deputatilor. Astfel, in document apar, pentru prima data, cele doua case de la Cornu, una construita impreuna cu Daciana Sarbu, cealalta aflata doar in proprietatea eurodeputatei PSD.

Daca Victor Ponta ar fi respectat legislatia si ar fi trecut inca din declaratia de avere din 2014 bunurile sotiei, numarul caselor sale s-ar fi ridicat la sapte: patru apartamente in Bucuresti (dintre care doua erau sedii ale cabinetelor de avocatura, care, ulterior, dupa ce au fost lichidate, au ramas in proprietatea lui Ponta), doua case de vacanta la Cornu si o casa de locuit in Gorj. Practic, anul trecut, Ponta era proprietarul a sapte locuinte, in timp ce, in campania electorala, il acuza pe Klaus Iohannis ca are sase case.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Citeste si:
Averile candidatilor la europarlamentare: terenuri, case si bijuterii
Averile candidatilor la...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
PSD il scapa pe Ciorbea de mare parte din datoria la Fisc