"Am avut discutii medicale si politice. Nu am sa le detaliez nici pe unele, nici pe altele, fara sa trebuiasca sa-l compatimesc dupa o operatie de acest fel. Mi-am adus si eu aminte de starea in care eram, nu e placut. Partea de recuperare si tot restul… este destul de constrangator. Dar, in fine, trece! Nu e ceva care sa ramana. Cu timpul se uita", a spus Tariceanu, apreciind ca starea de spirit a premierului este "foarte buna".

Referitor la motivele vizitei sale in Turcia, presedintele Senatului a spus ca ”asa e normal”.

”Asa e normal, suntem parteneri politici si intr-o astfel de situatie nimic nu poate inlocui comunicarea directa, nici telefonul, nici mail-ul”, a explicat el.

Intrebat cand se va intoarce in tara premierul, Tariceanu a sustinut ca nu poate spune acest lucru pentru ca nu este purtatorul sau de cuvant.

Citeste si:

Premierul Victor Ponta a fost internat in 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai tarziu a fost operat la genunchiul stang.

Duminica, premierul a anuntat ca medicii turci care l-au operat au decis ca poate fi externat, dar isi va relua activitatea normala intr-o perioada de pana la 28 de zile, astfel ca i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa ii incredinteze vicepremierului Gabriel Oprea atributiile de prim-ministru in acest interval.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului Romaniei, "pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru" de catre Victor Ponta, care se afla inca in Turcia.

Sursa foto: Mediafax Foto