Tudor Benga, CEO si cofondator al magazinului online de carti Okian, dar si cofondator al platformei de e-fulfillment Frisbo, este unul dintre primii antreprenori chemat la negocieri de catre reprezentantii de la Cotroceni, potrivit unui anunt al antreprenorului din eCommerce, postat pe pagina sa personala de Facebook.

“Tocmai m-au sunat. Sa fiu la 13 la Cotroceni. Asta este puterea mobilizarii si a social media! Putem!!! Mii de multumiri inca o data si tineti-mi pumnii!”, a scris Tudor Benga, pe pagina sa de Facebook.

Tudor Benga este antreprenor specializat in eCommerce si conduce un business de vanzare de carte in limba engleza (okian.ro) si este co-fondator al unui alt business, de e-fulfillment (frisbo.ro).

Dupa ce a trait circa 7 ani in SUA, Tudor Benga a urmat o scoala de politici publice, facuta “pe bune, nu pe plagiate”, la una dintre cele mai bune universitati din lume. De trei ani de zile s-a intors in Romania, ocupandu-se in mare parte de proiectele sale.

Cine mai merge la Cotroceni

Pe langa mediul de business, la negocierile de azi de la Cotroceni vor mai fi prezente si o serie de institutii nonguvernamentale, asa cum este cazul Expert-Forum (Efor), Centrul Roman pentru Politicei Europene (CRPE), Grupul pentru Dialog Social (GDS), Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate (ARCEN) si Asociatia Pro Infrastructura.

Printre alti reprezentanti ai societatii civile prezenti la intalnirea cu presedintele tarii se numara Elena Calistru (Funky Citizens), Mihai Dragos (Consiliul Tineretului din Romania), Liviu Mihaiu (Salvati Dunarea si Delta), Adrian Despot, Alexandru Bindar (Uniunea Studentilor din Romania), Edmond Niculusca (Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate), Horia Onita (Consiliul National al Elevilor), Stefan darabus (HHC Romania), Andrei Cornea (GDS), Clara Matei (Asociatia Medicilor Rezidenti din Romania).

LISTA GRUPULUI PREZENT LA NEGOCIERILE CU PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS

WALL-STREET.RO lanseaza campania editoriala #GuvernulTAU, un proiect care isi propune sa prezinte si sa disemineze propunerile mediului de business si solicitarile strazii pentru viitorii decidenti politici. Proiectul editorial isi propune doua lucruri esentiale: 1) selectarea reactiilor din partea romanilor care solicita in strada schimbarea sistemului etatist si 2) cele mai bune idei ale mediului de business pentru guvernantii din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri