Vicepresedintele PNL Sulfina Barbu a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca liderul PSD Liviu Dragnea il pregateste pe Victor Ponta pentru a prelua, in toamna, functia de premier, iar presedintele Klaus Iohannis sta in calea planului social-democratilor, astfel explicindu-se, in opinia sa, atacurile lui Ponta la adresa sefului statului din ultima vreme.

Sulfina Barbu l-a acuzat pe liderul PSD Liviu Dragnea ca, ”de o luna de zile, l-a scos pe Ponta la incalzire, pentru a fi premier in toamna”, potrivit News.ro.

”Ponta a avut dreptate. Va fi vai de capul Romaniei, daca planul nociv al PSD va avea sorti de izbanda”, a afirmat vicepresedintele PNL, aratand ca PSD urmareste acapararea intregii puteri in Romania, prin mentinerea in functie a presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, desi este urmarit penal, dar si prin scoaterea din carti a lui Valeriu Zgonea, care ”a dat semne de independenta fata de Dragnea”.

Potrivit deputatului PNL, toate aceste decizii au fost luate pentru ca, la toamna, PSD sa incerce impunerea premierului, care sa ii apere de ofensiva DNA-ului, preconizatul premier fiind Victor Ponta.

”Vineri, Victor Ponta a inceput sa dea semnale ca pregateste un guvern PSD-ALDE si ca se asteapta sa fie numit din nou premier”, a aratat Sulfina Barbu, adaugand ca doar presedintele Klaus Iohannis sta in calea numirii ”unui premier urmarit penal in mai multe dosare”.

Deputatul PNL considera ca atacurile lui Victor Ponta la adresa presedintelui Klaus Iohannis, ”identice cu cele din campania electorala de la prezidentiale”, arata clar planul PSD-ului, anume ”un premier compromis, care sa raspunda la comenzilor coruptilor din PSD”.

Sulfina Barbu a mai spus ca presedintele Iohannis, care nu va accepta aceasta propunere, este ”principala bariera a PSD-ului, pana in toamna”.

Sursa foto: AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri