Sulfina Barbu l-a acuzat pe liderul PSD Liviu Dragnea ca, ”de o luna de zile, l-a scos pe Ponta la incalzire, pentru a fi premier in toamna”, potrivit News.ro.

”Ponta a avut dreptate. Va fi vai de capul Romaniei, daca planul nociv al PSD va avea sorti de izbanda”, a afirmat vicepresedintele PNL, aratand ca PSD urmareste acapararea intregii puteri in Romania, prin mentinerea in functie a presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, desi este urmarit penal, dar si prin scoaterea din carti a lui Valeriu Zgonea, care ”a dat semne de independenta fata de Dragnea”.

Potrivit deputatului PNL, toate aceste decizii au fost luate pentru ca, la toamna, PSD sa incerce impunerea premierului, care sa ii apere de ofensiva DNA-ului, preconizatul premier fiind Victor Ponta.

Citeste si:

”Vineri, Victor Ponta a inceput sa dea semnale ca pregateste un guvern PSD-ALDE si ca se asteapta sa fie numit din nou premier”, a aratat Sulfina Barbu, adaugand ca doar presedintele Klaus Iohannis sta in calea numirii ”unui premier urmarit penal in mai multe dosare”.

Deputatul PNL considera ca atacurile lui Victor Ponta la adresa presedintelui Klaus Iohannis, ”identice cu cele din campania electorala de la prezidentiale”, arata clar planul PSD-ului, anume ”un premier compromis, care sa raspunda la comenzilor coruptilor din PSD”.

Sulfina Barbu a mai spus ca presedintele Iohannis, care nu va accepta aceasta propunere, este ”principala bariera a PSD-ului, pana in toamna”.

Sursa foto: AGERPRES FOTO