"Directorul Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB) s-a retras din pozitia pe care a avut-o. Este vorba de domnul profesor Virgil Paunescu. Saptamana viitoare voi face o propunere pentru postul de coordonator al acestei institutii. Eu cred ca asa este normal cand o echipa noua este investita de cetateni prin vot, este normal ca toti angajatii sa urmeze ritmul impus de noul conducator al institutiei sau sa ne despartim in mod elegant", a spus primarul general al Capitalei.

Gabriela Firea a adaugat ca Virgil Paunescu s-a retras din activitate in momentul in care ea a castigat alegerile. In acest moment, directorul economic asigura interimatul la ASSMB, a precizat Firea.

"Relatia mea cu angajatii Primariei Municipiului Bucuresti va urmari doua directii: profesionalism si integritate. Nu am venit cu idei preconcepute in institutie, dar aceste calitati vor trebui avute de orice angajat al primariei. Vom face echipa doar daca le vor respecta", a spus Gabriela Firea.

Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti are in subordine 19 spitale si reteaua de medicina scolara a Capitalei.