Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat, sambata, dupa prima intalnire cu directorii din institutie, ca este normal ca toti angajatii angajatii sa urmeze ritmul impus de noul conducator al institutiei sau "sa ne despartim in mod elegant", dand exemplul directorului general al Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, Virgil Paunescu, care si-a dat demisia, scrie News.ro.

"Directorul Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB) s-a retras din pozitia pe care a avut-o. Este vorba de domnul profesor Virgil Paunescu. Saptamana viitoare voi face o propunere pentru postul de coordonator al acestei institutii. Eu cred ca asa este normal cand o echipa noua este investita de cetateni prin vot, este normal ca toti angajatii sa urmeze ritmul impus de noul conducator al institutiei sau sa ne despartim in mod elegant", a spus primarul general al Capitalei.

Gabriela Firea a adaugat ca Virgil Paunescu s-a retras din activitate in momentul in care ea a castigat alegerile. In acest moment, directorul economic asigura interimatul la ASSMB, a precizat Firea.

"Relatia mea cu angajatii Primariei Municipiului Bucuresti va urmari doua directii: profesionalism si integritate. Nu am venit cu idei preconcepute in institutie, dar aceste calitati vor trebui avute de orice angajat al primariei. Vom face echipa doar daca le vor respecta", a spus Gabriela Firea.

Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti are in subordine 19 spitale si reteaua de medicina scolara a Capitalei.

Citeste si:
Măsuri pentru susținerea turismului din Capitală, anunțate de...
Firea anunță măsuri pentru...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
VIDEO Moțiunea simplă împotriva ministrului Vela, adoptată
Setari Cookie-uri