Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu a afirmat marti, la finalul sedintei BP, ca opt deputati se afla in stare de incompatibilitate, acestia avand la dispozitie 30 de zile pentru a transmite Biroului Permanent actul de demisie corespunzator optiunii pe care o vor face intre mandatul de deputat si functia incompatibila.

Deputatii aflati in stare de incompatibilitate sunt: Eliza Madalina Peta, Lia Olguta Vasilescu, Liviu Ioan Balint, Constantin Catalin Zamfira, Robert Ionatan Sighiartau, Glad Aurel Varga, Mihaela Hunca si Marius Bodea, conform News.ro.

Dintre acestia, Constantin Catalin Zamfira a instiintat BP al Camerei Deputatilor ca va prezenta incheierea raporturilor sale cu SC ECOVOL S.A si Consiliul General al Municipiului Bucuresti, in timp ce Robert Ionatan Sighiartau a inaintat cererea de demisie catre Consiliul Judetean Bistrita. De asemenea, Glad Aurel Varga a anuntat ca isi va depune demisia din functia de administrator al societatilor comerciale pe care le detine, urmand sa opteze pentru mentinerea mandatului de deputat.

Si Marius Bodea a instiinta BP al Camerei Deputatilor ca si-a dat demisia din functia de membru al CA al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti S.A. Restul deputatilor alesi, aflati in stare de incompatibilitate, au la dispozitie 30 de zile pentru a transmite Biroului Permanent actul de demisie corespunzator optiunii pe care o vor face intre mandatul de deputat si functia incompatibila. “Exista mai multe persoane care se afla intr-o stare de incompatibilitate si atunci BP a cerut lamuri la ANI care a raspuns: in 15 zile trebuie sa informeze BP ca se afla intr-o astfel de situatie si pe urma, in 30 de zile au dreptul sa opteze”, a precizat deputatul PSD Marcel Ciolacu.

Sursa foto: Maigi | Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri