Statuia printului Rainier de Monaco, amplasata in Parcul Circului (o alegere potrivita – n.r.), a costat 8,5 milioane de lei, aproape 1,9 milioane de euro. Bani cu care se puteau moderniza spitale sau consolida din sutele de scoli care nu sunt avizate de ISU si se pot prabusi, oricand, peste copii si profesori.

Gabriela Firea a afirmat ca sunt, intr-adevar, probleme cu infrastructura, dar nu trebuie “ignorata cultura”. Dupa rectificarile bugetare, Gabriela Firea a retezat cu 175 milioane de lei fondurile alocate infrastructurii, oferind insa 16,7 milioane de lei in plus pentru biserici si Administratia Monumentelor.

Romania – tara cu cea mai proasta infrastructura si cele mai multe biserici.

Citeste si:

In luna decembrie 2011, a fost realizata statuia din bronz a Printul Rainier III de Monaco,in valoare de 868.000 lei, dar finantarea pentru restul lucrarii a incetat inexplicabil. Consiliul General al Municipiului Bucuresti a decis sa nu mai dea bani pentru acest ansamblu monumental, astfel ca statuia deja realizata a ajuns sa zaca intr-un depozit. Lucrarea a fost finalizata recent - ajungand la exorbitanta suma de 8,5 milioane lei.

Sursa foto.