Gabriela Firea, Primarul Bucurestiului, a declarat, referindu-se la protestul masiv de duminica, indreptat impotriva a zeci de decizii contestate ale Guvernului PSD-ALDE, ca este “pacat” ca o actiune care a pornit ca fiind una civica “a fost pur si simplu confiscata de opozitia politica”.

„Trebuie respectat rezultatul alegerilor din decembrie anul trecut”, spune Firea, repetand (la infint) ceea ce spun majoritatea sustinatorilor PSD.

“Cred ca era mult mai corect ca partidele politice din opozitie sa nu intineze practic protestul cetatenilor care au un punct de vedere de exprimat”, a afirmat Firea, inainte de a intra la sedinta Asociatiei Municipiilor din Romania.

Ea a adaugat ca este dreptul constitutional al fiecarui cetatean sa protesteze, insa tot in Legea fundamentala este prevazut faptul ca Parlamentul si dezbaterea parlamentara reprezinta baza democratiei.

„Tot in Constitutie sunt prevazute toate principiile democratice si unul dintre acestea este faptul ca Parlamentul si dezbaterea parlamentara este baza democratiei. Cred ca toate aspectele mai controversate sau mai sensibile care apar in societate trebuie sa fie dezbatute pe larg in Parlament, pentru ca acolo se afla tot alesii romanilor”, a sustinut Gabriela Firea.

Citeste si:
Firea: PSD va depune un proiect de lege prin care alocațiile vor fi...
Firea: PSD va depune un...

Mii de oameni au semnat deja pentru demiterea Gabrielei Firea. S-au strans semnaturi si impotriva ei, protestatarii nefiind multumiti de faptul ca Gabriela Firea suplimenteaza nesabuit bugetele pentru biserici si statui, in loc sa se ocupe de probleme stringente precum infrastructura, scoli sau spitale.

Ce parere ai in ceea ce priveste declaratiile lui Firea? TU de ce ai iesi(t) in strada?

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri