Ministrul Educatiei Liviu Pop, autorul unora dintre cele mai agramate declaratii si nerealiste decizii facute in ultimii 27 de ani, loveste din nou, spunand ca daca i-ar ajuta Dumnezeu sa mai guverneze inca 6 ani, invatamantul ar fi de 10.

“Calificativul pe care l-as da invatamantului romanesc e undeva in jur de 7. La finalul mandatului meu sper sa fie undeva in jurul notei 8. Daca ne ajuta Dumnezeu sa guvernam sase ani de acum incolo, poate fi 10. Cred ca principalul punct slab, cel putin in ultimii sase ani, este legat de viteza cu care s-au schimbat ministrii Educatiei in Romania. Pe analiza europeana, in Romania, in ultimii sapte ani, durata medie a mandatului unui ministru a fost de sase luni. Eu cred ca de aici trebuie sa incepem, sa avem stabilitate la nivel de minister'', a spus Liviu Pop.

Recent, Liviu Pop a jignit zecile de mii de oameni care au iesit in strada pentru a protesta impotriva zecilor de decizii anti justitie si anti economie luate de partidul pe care il reprezinta, PSD.

Liviu Pop este ministrul care, in doar cateva luni, a reusit sa interzica manualele alternative, inclusiv cele cu traditie de zeci de ani (Gazeta de Matematica), sa instaureze teroare in scoli (profesorii ar fi raspuns penal daca ar fi indraznit sa doreasca sa educe elevii si cu aceste manuale alternative), sa politizeze institutia, sa numeasca in functia scolilor directori PSD si, bineinteles, sa scoate peste 50 de manuale de sport, inclusiv yachting.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri