Tensiunile dintre primarul Gabriela Firea si premierul Mihai Tudose au aparut dupa decizia edilului de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei, locul de intalnire al protestatarilor.

Contrele dintre Mihai Tudose si Gabriela Firea au atins punctul culiminant saptamana trecuta, atunci cand premierul a declarat ca decizia Primariei Bucuresti de a aproba organizarea unui targ de Craciun in fata Guvernului este "neinspirata". Imediat, Gabriela Firea a reprosat premierului ca a facut aceste declaratii, scrie Digi24.

Sunt mai multe declaratii pe care premierul Mihai Tudose le-a facut in ultimele zile si care au deranjat-o pe Gabriela Firea. Este vorba inclusiv despre declaratia lui Mihai Tudose in care spune ca statul paralel - despre care au vorbit mai multi lideri PSD, inclusiv Liviu Dragnea - este un concept pe care nu il intelege.

De asemenea, dupa ce social-democratii au vorbit despre organizarea unui miting proguvernamental care ar urma sa se desfasoare la Craiova, Mihai Tudose a spus ironic ca el nu va participa la un asemenea miting, intrucat el e din Braila. Si acest aspect a deranjat-o pe Gabriela Firea.

Saptamana trecuta, atunci cand Liviu Dragnea nu a fost prezent la Parlament, Mihai Tudose a venit inopinat atat la senatorii, cat si la deputatii PSD pentru a discuta despre nevoile si nemultumirile lor. Este un alt repros pe care i-l face Gabriela Firea lui Mihai Tudose. Ea spune ca mai multi colegi au constatat ca premierul se afla in aceasta campanie electorala interna si a punctat ca nu ii ureaza succes.

Citeste si:
De la "E o zi importanta pentru bucuresteni" la "plecati din Capitala"
Firea, de la "E o zi...

Sursa foto: Agerpres FOTO / Alex Micsik

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Sora Gabrielei Firea, director la Garda de Mediu