Astazi, la ora 16:00, social-democratii se intalnesc in sedinta Comitetului Executiv National. Liviu Dragnea ar putea lua in calcul schimbarea premierului Mihai Tudose, potrivit Digi24.

Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD, spune ca in sedinta CEx al PSD se va decid cine pleaca: premierul Mihai Tudose sau Carmen Dan, ministrul de Interne, scrie Revista 22. El mai sustine ca "si premierul a gresit" anuntand public ca nu mai poate lucra cu ministrul de Interne.

Duminica, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD, a sustinut ca liderul partidului, Liviu Dragnea, si prim-ministrul Mihai Tudose "au gresit amandoi" si ca tot amandoi trebuie sa indrepte lucrurile, potrivit Agerpres. In opinia sa, a reprezentat o greseala "lipsa consultarii" in partid in ceea ce priveste nominalizarea premierilor Sorin Grindeanu si Mihai Tudose.

"O analiza democratica reala, in forurile de conducere ale partidului, ne-ar fi ferit de cele doua crize politice. De cealalta parte, premierul a stiut cand a fost numit, care era structura Guvernului. Daca nu-i placea 'Trabantul', cum il numeste acum, nu trebuia sa se suie in el. Eu cred ca a fost o 'Dacie', de-a noastra, care in 2017 a luat primul loc in Europa in competitia cresterii economice. Si nu ar trebui sa ne batem joc de acest rezultat, pentru ca romanii asteapta foarte mult de la noi", a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Vicepresedintele social-democrat Rovana Plumb este de parere ca situatia de instabilitate din ultima perioada nu mai poate continua.

"Situatia de instabilitate din ultima perioada nu mai poate continua! Fiecare zi care trece intr-un astfel de climat este daunatoare romanilor. De aceea, consider ca PSD trebuie sa convoace cat mai rapid CExN - pentru a transa lucrurile si pentru a ne intoarce la o stare de calm si predictibilitate", a spus Rovana Plumb.

Vineri, la Vaslui, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca nu exista tabere in PSD si ca scandalul despre care vorbeste presa este "mult mai mic decat se vede". Totodata, Dragnea a spus, raspunzand unei intrebari a jurnalistilor, ca nu se impune organizarea unui congres extraordinar al partidului.

De asemenea, intrebat de ziaristi daca se afla in spatele deciziei ministrului de Interne, Carmen Dan, de a nu demisiona din functie, liderul social-democrat a afirmat ca nu doreste sa comenteze acest aspect.

Reactii pe tema tensiunilor din PSD au venit si din partea liderilor din teritoriu.

Sursa foto: Agerpres FOTO / Alex Micsik

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri