Dacian Ciolos: Daca vor fi alegeri anticipate, ne asumam sa fim parte a acestei solutii

Fostul prim-ministru Dacian Ciolos sustine ca Romania nu "isi poate permite inca un guvern creat din criza morala in care colcaie coalitia PSD-ALDE", precizand ca in cazul in care vor exista alegeri anticipate, va fi parte a solutiei.

"Un an si unsprezece zile de guvernare PSD-ALDE: doi premieri au fost maziliti in batalii de partid, doua guverne au fost decapitate de ambitii politice meschine. Nu cred ca exista precedent in Romania ca un partid cu o majoritate confortabila in Parlament sa-si decapiteze doua guverne intr-un an", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

Ciolos considera ca guvernarea PSD-ALDE a generat "instabilitate politica".

"PSD si ALDE nu sunt in stare sa isi asume responsabil guvernarea, o responsabilitate care vine de la votul pe care l-au primit din partea oamenilor care au crezut in ei. Rezultatul nu poate fi decat unul singur: vor duce tara de rapa", a mai scris Ciolos, fondatorul platformei Romania 100.

Fostul premier a mai precizat ca in cazul unor alegeri anticipate isi asuma sa fie parte a solutiei.

Citeste si:
Cioloş: Sunt favorizaţi primarii în funcţie, dacă oamenii nu se...
Dacian Cioloş: În multe...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

"Din punctul meu de vedere, coalitia PSD-ALDE a esuat. Romania nu isi poate permite inca un guvern creat din criza morala in care colcaie coalitia PSD-ALDE. Este nevoie de o alternativa. O alternativa care trebuie construita cu toti cei care au aratat ingrijorare pentru felul in care e condusa tara de un an incoace si care acum sunt asteptati sa gandeasca solutii. Daca vor fi alegeri anticipate ne asumam sa fim parte a acestei solutii", concluzioneaza Dacian Ciolos.

Sursa foto: Facebook / Dacian Ciolos

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri