Premierul Viorica Dancila a invitat femeile din Romania sa intre in politica si sa se alature social-democratilor, aratand ca doar PSD le ofera oportunitate, potrivit Agerpres.

"Am onoarea sa fiu prima femeie prim ministru a Romaniei, iar pentru asta ii multumesc domnului presedinte Liviu Dragnea si tuturor colegilor care m-au propus si m-au sustinut pentru aceasta functie. (...) Astazi avem prima femeie prim ministru, avem prima femeie ministru al Afacerilor Interne, avem prima femeie primar general al Capitalei. Eu cred ca de astazi putem sa invitam toate femeile din Romania sa ni se alature, sa faca un pas inainte, sa vina in PSD pentru ca doar aici exista oportunitate pentru ele. Toate colegele despre care am vorbit au fost promovate pe criteriul competentei. Noi asta cerem, sanse egale, nu privilegii. Si am primit aceasta sansa", a spus Dancila, in discursul sustinut la Congresul extraordinar al PSD.

Ea a sustinut ca promovarea a cat mai multor femei in functii publice si administrative dar si in conducerea partidului inseamna reformarea reala a PSD in ultimii trei ani.

"Aici vocea lor va fi ascultata si aici, in PSD, munca lor va fi apreciata. (...) Daca vreti sa va implicati in politica, iar eu spun ca trebuie sa va implicati, veniti in PSD pentru ca aici veti gasi mereu o usa deschisa", a incheiat ea.

Viorica Dancila candideaza pentru functia de presedinte executiv PSD.

Citeste si:
Social-democratii se reunesc in Congres extraordinar la Sala Palatului
Social-democratii se reunesc...

Sursa foto: Simion Mechno / Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Premierul Viorica Dancila este noul presedinte executiv al PSD
Setari Cookie-uri