PSD a decis sa organizeze un miting pentru sustinerea premierului Viorica Dancila. A fost stabilita si data manifestatiei, in mod neoficial, pe 9 iunie. In zilele urmatoare este asteptat si un anunt din partea liderului PSD Liviu Dragnea, scrie Digi24.

Data de 9 iunie a fost stabilita de principiu de catre liderii PSD, iar membrii au fost informati sa se pregateasca pentru a iesi in strada ca sa o sustina pe Viorica Dancila, dar si pe cei din conducerea partidului.

Calin Popescu Tariceanu a asigurat in trecut ca va sustine o astfel de manifestatie si ca vor scoate si ei oameni in strada.

Coalitia vrea sa dea un mesaj ferm de sustinere la atacurile facute la adresa lui Liviu Dragnea, PSD si Guvern.

O sedinta de partid urmeaza sa aiba loc la finalul saptamanii sau la inceputul celei viitoare pentru a oficializa aceasta propunere, pentru ca Liviu Dragnea este plecat din tara.

Liderul PSD va efectua in perioada 29-31 mai o vizita oficiala la Berna, in cadrul unui eveniment al Consiliului National al Confederatiei Elvetiene. In plus, maine, Liviu Dragnea are ultimul termen la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman, dosar in care DNA cere sapte ani si jumatate de inchisoare.

Asadar, urmeaza ca Liviu Dragnea sa anunte in mod oficial acest miting la care, potrivit social-democratilor, vor fi adusi cel putin 65.000 de persoane, fiecare sector fiind responsabil sa vina cu 10.000 de oameni. Si, cel mai probabil, se contureaza ideea ca sa existe manifestatii si in orase din tara.

Sursa foto: : Agerpres FOTO / Sorin Blada

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri