Presedintele Partidului National Liberal (PNL), Ludovic Orban, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu Mures, ca mitingul organizat de PSD la Bucuresti in urma cu o zi a reprezentat "mult zgomot pentru nimic".

"Mult zgomot pentru nimic. Ziua de 9 iunie va ramane in memoria romanilor ca ziua in care Simona Halep a castigat Roland Garros. Restul evenimentelor sunt secundare. Mi s-a parut ca sunt intr-o lume paralela. Am vazut ca am fost pomenit foarte des, lucru care m-a facut sincer sa fiu un pic nedumerit. Cred ca au stat foarte mult in soare, iar acest lucru le-a afectat putin limpezimea judecatii celor care au avut discursuri. (...) In primul rand, e apanajul regimurilor totalitare ca partidele aflate la putere sa faca miting. In nicio democratie din lumea aceasta nu-mi aduc aminte un partid de guvernamant sa faca miting sa protesteze impotriva abuzurilor. Abuzul nu poate fi facut decat de un detinator de putere. (...) Ca atare, cele mai multe abuzuri la care sunt supusi cetatenii romani sunt facute de cei care au organizat mitingul de aseara. Sunt usor masochisti, au protestat impotriva abuzurilor facute de ei", a sustinut Orban, conform Agerpres.ro.

El a afirmat ca la mitingul PSD s-au spus niste "aberatii inimaginabile", deoarece membri si lideri ai PSD au semnat protocoalele cu SRI, au avut "relatii nepotrivite" cu oameni din servicii.

"Toate fantasmagoriile, in contrast profund cu realitatea, care au fost debitate de niste indivizi disperati, cu ochii scosi din orbite, care detin puterea, arata ca si-au pierdut uzul ratiunii, ca traiesc intr-o realitate paralela, ca au uitat care e misiunea lor de baza - sa guverneze Romania si sa aduca prosperitate cetatenilor si, cand-colo, ei se lupta cu un inamic invizibil, care, de fapt, e inexistent si se lupta cu ei insisi", a spus Orban.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri