"Atunci cand domnul Dragnea, un lider politic cu interese personale de aparat in justitie, se foloseste de institutii ale statului - de Jandarmerie, de Parlament, de Guvern, deturnandu-le scopul, noi toti suntem in pericol. Cand se ajunge in astfel de situatii, e clar ca avem nevoie de o reforma profunda a statului si a institutiilor sale, la fel de mult cum avem nevoie de o reforma in politica. Ajunge! La ceea ce se intampla acum nu vad decat o solutie in trei parti: Demisia Guvernului Dancila! Referendum pentru Justitie! Alegeri anticipate!", a scris el, intr-o postare pe Facebook.

Ciolos a adaugat ca in Parlament nu mai exista dezbateri si ca statul ar trebui sa isi foloseasca puterea pentru a-i proteja pe oameni, nu pentru a-i domina.

"Oamenii ies in strada pentru ca aceia care ar trebui sa-i pazeasca ii fura, aceia care ar trebui sa guverneze ii mint, aceia care ar trebui sa-i conduca ii abuzeaza. Puterea in Stat este un instrument pentru a-i proteja pe oameni, nu pentru a-i domina. In Parlament nu mai exista dezbateri. Cine e de vina atunci ca dialogul democratic se muta in strada ? A cui e vina ca parlamentul a fost 'privatizat' de un grup care-l foloseste impotriva societatii?", a adaugat el.

Raluca Pruna cere demisia...
Citeste si: Raluca Pruna cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader