Iohannis a fost reclamat in Parlamentul European de un eurodeputat PSD. In tara, consilierii locali dintr-o comuna din judetul Arges cer decontarea transportului, in valoare de 8 lei pe luna, in ciuda salariilor mari pe care le incaseaza. Citeste mai departe cele mai importante titluri de astazi din presa romaneasca.

Iohannis a fost reclamat in Parlamentul European. Claudiu Tanasescu, eurodeputatul PSD a atras atentia in plen ca presedintele Klaus Iohannis si Partidul Popular European incurajeaza incalcarea deciziei CCR cu privire la revocarea din functie a procurorului sef DNA, Laura Codruta Kovesi. "Este inadmisibil ca presedintele unui stat membru al UE sa nu respecte decizia celei mai inalte curti judecatoresti dintr-un stat. Poate ar fi normal ca membrii PPE, grup politic din care face parte si Klaus Iohannis, sa ii explice ca intr-o democratie autentica, politicianismul si politica merg doar pana la Constitutie si la deciziile Curtii Constitutionale. Altfel, democratia se transforma în anarhie!”, a afirmat Claudiu Tanasescu, citat de Cotidianul.

Edu.ro a afisat miercuri dimineata rezultatele la Bacalaureat. Contestatiile se pot depune doar miercuri, intre orele 12:00 si 16:00, urmand ca rezultatele acestora sa fie publicate pe 9 iulie. Citeste mai multe informatii despre acest subiect aici. De asemenea, poti verifica rezultatele Bacalaureatului 2018 in functie de judet.

Chinezii vor sa-l reclame pe Trump la OMC

China pune presiune pe Uniunea Europeana pentru a crea un front comun impotriva politicilor comerciale ale presedintelui Americii, Donald Trump. Momentan, europenii se opun acestei idei. De-a lungul ultimelor luni au avut loc intalniri intre chinezi si europeni la Berlin, Bruxelles si Beijing unde s-a propus o alianta intre cele doua mari puteri mondiale. Una din propuneri a fost demararea unei actiuni comune impotriva Statelor Unite la Organizatia Mondiala a Comertului (OMC), noteaza Adevarul.ro.

Revista presei 4 iulie Donald Trump

Mesajele utilizatorilor Gmail, citite de sute de companii. Cel mai popular serviciu de mail a permis o scurgere de informatii fara precedent in istoria Google. Conform Wall Street Journal, citat de Digi 24, Google le-a permis dezvoltatorilor de aplicatii sa citeasca mesajele utilizatorilor. In momentul in care clientul Gmail instala o aplicatie de calatorii, de exemplu, dezvoltatorul primea adresa de mail dar si acces la mesajele utilizatorilor. Ziaristii de la Wall Street Journal scriu ca sute de companii au profitat de aceasta scurgere de informatii. Gmail are 1.4 miliarde de utilizatori.

Consilieri locali cu salariu de 10.000 de lei vor decontarea transportului in valoare de 8 lei / luna. Consilierii locali dintr-o comuna din judetul Arges au cerut Primarului sa le deconteze deplasarea dintr-un sat in altul.

Sedinta de consiliu are loc o data pe luna, ceea ce inseamna ca acestia scot din buzunarul propriu aproximativ 8 lei pentru transport. Primarul a precizat ca nu are acesti bani. „Sa le platim transportul! De unde, unde? Din aceeasi localitate, in aceeasi localitate. Cica e o baza legala si eu, neavand jurist in primarie, nu pot sa ma exprim eu. La 4-5 milioane care-i ia pentru doua ore sa-i mai dau si transportul. Un consilier cu 100 de milioane vrea opt lei!”, a declarat Gheorghe Stancu, primarul comunei Botesti, conform stirileprotv.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri