Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a reluat, miercuri, atacurile la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Aceasta spune ca se afla in centrul unei campanii de defaimare prin care se transmite ca este purtatorul de cuvant al celor care se opun gratierii si amnistiei.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a continuat miercuri atacurile la adresa lui Liviu Dragnea, pe care il acuza ca a orchestrat in ultimele zile o campanie de defaimare a sa, aducandu-i, printre altele, acuzatia ”diabolica” de a se fi erijat in purtatorul de cuvant al celor care se opun amnistiei si gratierii in conditiile in care liderul PSD nu a discutat despre aceasta ”fantezie” in partid, ci s-a consultat exclusiv cu cativa apropiati din afara partidului.

”O acuzatie diabolica s-a transmis in ultimele zile catre colegii din tara, catre romani si mediul de afaceri, catre exterior si interior: ca primarul general al Capitalei (…) este un purtator de cuvant al celor care se opun gratierii si amnistiei. Aceasta acuzatie este din sfera stiintifico-fantasticului. Niciodata nu am discutat in partid despre amnistie si gratiere. Subiectul a fost discutat doar de Liviu Dragnea cu catsiva apropiati din afara partidului. Nu m-am opus si nu ma voi opune niciodata niciunui prooect daca este legal, conturat si consolidat juridic, dar nu sunt de acord cu improvizatiile juridice, cu fanteziile juridice care se pun la cale. Deja s-a declantat o campanie de defaimare a mea si in online si de la om la om cum ca eu ma opun libertatii unor oameni de afaceri sau polticieni care au nevoie de amnistie si gratiere. Vom deconta toti, nu doar un singur om. orice inventie juridica ne poate duce pe toti in haos. Fac apel la toti cei care participa la un astfel de demers sa aiba grija sa fie in legalitate”, a declarat Gabriela Firea intr-o conferinta de presa la Primaria generala.

Gabriela Firea: Nu imi plac sobolanismele

De asemenea, Gabriela Firea si-a reluat acuzatiile potrivit carora prin violentele de la mitingul din 10 august s-a urmarit, de fapt, sa fie compromisa ea ca primar si absolvit Liviu Dragnea, dat fiind faptul ca se stie ca este apropiata de prefect.

Ea a acuzat existenta unui „grupuscul” in jurul liderului PSD si a invitat la solidarizarea celor care ii impartasesc opiniile, la primul Comitet Executiv al partidului. Insa, a precizat edilul, gestul - ca si apelul ei ca Liviu Dragnea sa faca „un pas lateral” - ar avea drept scop eliminarea unei disidente informale in PSD, care ar face mai mult rau partidului.

„Nu sunt de acord cu o disidenta informala, nu as vrea sa se creeze trei PSD mai mici: unul cu Dragnea, unul cu Firea si unii la mijloc, care nu stiu ce sa faca”, a spus Gabriela Firea. Ea a mai spus ca nu ii plac „sobolanismele” si a acuzat ca s-a mers prea departe cu „solidarizarea” cu Dragnea, prin care s-a ajuns ca formatiunea sa fie condusa „unic, dictatorial”.

Firea a declarat, de asemenea, ca nu doreste "ca PSD sa treaca in istorie" si a facut referiri, de mai multe ori, la "sobolanisme" referindu-se la unii colegi din partid. Ea a apelat de asemenea la "onoarea" lui Liviu Dragnea, atunci cand a fost intrebata daca acesta ar trebui sa faca un pas lateral, lasand conducerea PSD.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri