"Nu demisionez si nici nu am intentia sa demisionez. Cum ati spus si dumneavoastra, este o informatie falsa. Cineva care ar avea de gand sa demisioneze nu ar avea un program incarcat si nu ar avea in program puncte din programul de guvernare sau intalniri in perioada urmatoare cu impact pe plan extern. Deci, categoric nu, nu am de gand sa demisionez, iar daca as fi avut un gand in acest sens, sigur as fi iesit in public si as fi spus acest lucru', a declarat Viorica Dancila intr-o interventie la Antena 3, potrivit Agerpres.

Ea a raspuns astfel intrebata fiind daca are in intentie sa demisioneze din functie sau si-a dat demisia, urmare a unei informatii prezentate de moderatorul emisiunii ca fiind acreditata in acest sens.

Si Liviu Dragnea a vorbit despre demisia lui Dancila, catalogand-o drept "o manipulare disperata" prin care "se incearca acoperirea multor adevaruri care incep sa iasa la iveala".

"O sa fiu mai dur decat de obicei. Stiam ca sunt prosti, acum arata ca sunt si foarte disperati. E o manipulare disperata, nu mai au niciun fel de coerenta in ceea ce emit. (...) Se incearca acoperirea multor adevaruri care incep sa iasa la iveala, in primul rand adevarul despre 10 august care, incet-incet, incepe sa iasa la iveala", a declarat Dragnea la Antena 3, solicitat sa comenteze o informatie conform careia premierul Dancila si-ar da demisia.

Lucian Sova demisioneaza din...
Citeste si: Lucian Sova demisioneaza din minister si anunta nereguli la Metrorex

In acest context, liderul PSD s-a referit la "scandalul cu Ordonanta 6".

"Ei au auzit cand am spus (...) ca saptamana viitoare picam aceasta ordonanta si vom adopta in legea de respingere si efectele, adica ce trebuie sa se intample cu efectele pe care le-a produs ordonanta", a adaugat Dragnea