Carmen Dan: Nu Viorica Dancila mi-a cerut demisia, eu mi-am depus mandatul

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca premierul Viorica Dancila nu i-a cerut demisia cu ocazia discutiei pe care au avut-o in cursul zilei de luni, precizand ca a decis sa-si puna mandatul la dispozitia prim-ministrului.

"Pot spune doar ca am intrebat daca acea evaluare priveste cumva neperformanta sau vreun criteriu care tine de neindeplinirea vreunui obiectiv de performanta si am fost asigurata ca nu. Atat de dezinformata am fost incat, asa cum ati constatat si dumneavoastra, propunerea pentru acest minister este colegul meu, senatorul Moga, caruia ii urez succes in mandatul pe care il are de indeplinit", a spus marti Carmen Dan, in replica la afirmatia premierului ca este ''dezinformata'', scrie Agerpres.

Intrebata ce i-a spus premierul Dancila in momentul in care a intrebat-o de ce ii cere demisia, Carmen Dan a precizat: "Nu mi-a cerut demisia. Mi-a spus ca din cele 8 ministere care au fost evaluate Carmen Dan trebuie sa plece. Urmare a acestei discutii, eu i-am pus mandatul la dispozitie".

Carmen Dan a anuntat luni ca a demisionat din functia de ministru al Afacerilor Interne, in urma unei discutii pe care a avut-o luni cu premierul Viorica Dancila.

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, dupa ce ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, si-a anuntat demisia din functie, ca unii membri ai PSD "nu au invatat nimic si au crezut ca, daca ies in spatiul public inainte de a vorbi in forul statutar, ii va aprecia cineva".

Citeste si:
De ce a fost audiata Carmen Dan timp de 6 ore la DIICOT
Carmen Dan a fost audiata 6...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Intrebata cum comenteaza unele afirmatii facute de Carmen Dan, conform carora nu i s-au prezentat motive pentru remanierea sa si daca este adevarat ca PSD ar fi cedat presiunilor presedintelui Iohannis, presedintele PSD a spus: "Doamna Carmen Dan cred ca este dezinformata daca a facut aceasta afirmatie. Niciodata PSD nu va ceda presiunilor presedintelui. Intram intr-o campanie cu presedintele Iohannis, impotriva presedintelui Iohannis, deci in niciun caz nu trebuie sa luam decizii care sa il ajute".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri