Miercuri seara a fost difuzata o noua inregistrare cu Adrian Tutuianu, in care liderul PSD Dambovita sustine ca in discutiile din Comitetul Executiv al PSD a avut un schimb de replici cu Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda.

Liderul PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, a spus ca Olguta Vasilescu "incepuse si ea sa dea lectii", iar el i-a replicat ca face parte din categoria ministrilor care au senzatia ca daca s-au asezat pe un scaun sunt si ei mai destepti, noteaza Ziare.com.

Claudiu Manda si Olguta Vasilescu au dezmintit ca ar fi avut loc astfel de discutii, ministrul Muncii spunand ca Tutuianu minte si ca ar trebui sa ceara scuze colegilor de partid.

"Au mai luat cuvantul Olguta Vasilescu, care incepuse si ea sa dea lectii ca nu stiu si ce. I-am zis cam asa, ca face parte din categoria ministrilor care au senzatia ca daca s-au asezat pe un scaun sunt si ei mai destepti. Era pe vremea comunistilor o vorba: Fie prostul cat de prost, mintea vine dupa post.

A iesit Claudiu Manda ca i-am atacat-o pe doamna (Lia Olguta Vasilescu - n.red.), mi-a spus ca e fericit ca e contemporan cu mine. I-am spus ca ii foloseste. M-a injurat mai temeinic decat altii", spune Adrian Tutuianu, potrivit unei inregistrari audio prezentate miercuri seara de Romania TV.

Vasilescu si Manda il acuza pe Tutuianu de minciuna

Intr-o interventie telefonica la acelasi post, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a spus ca discutiile din CEx nu au decurs asa cum le-a relatat Tutuianu pe care l-a acuzat ca minte. De asemenea, ea a spus ca liderul PSD ar trebui sa ceara scuze colegilor de partid, in primul rand pentru ca minte, dar si pentru limbajul care "nu ii face cinste".

La randul sau, si senatorul PSD Claudiu Manda a sustinut ca "nu a existat o astfel de exprimare in CEx" si ca la urmatoarea sedinta a Comitetului Executiv ar trebui sa se discute despre aceste afirmatii ale lui Tutuianu.

Adrian Tutuianu, critic la adresa ministrilor

De asemenea, in inregistrarile difuzate miercuri seara, Tutuianu vorbeste si despre ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran: "E o fatuca simpatica, da' nu a lucrat in viata ei intr-o functie d-asta, iar saptamana viitoare se va definitiva un proces in care si tac-su si frati-su, pentru evaziune fiscala, au luat in prima instanta trei, patru ani".

Intr-un alt fragment de inregistrare, Tutuianu vorbeste despre Paul Stanescu: " (...) a spus cam asa, in stilul lui, mai cu aritmetica asa (...): 'bai astia care vreti voi cu Dragnea, luati-l de mana si iesiti prin Bucuresti.

Sau luati-l din mana aia de la Brasov sau de la Cluj si iesiti cu el prin oras. Si daca lumea va primeste bine, noi suntem niste idioti. Daca lumea va injura, asta e riscul vostru'. Eu cred ca nu e normal sa avem un lider de partid care nu poate iesi printre oameni".

PSD - "partid de maimute"

Marti seara, Romania TV a prezentat o prima inregistrare audio cu Adrian Tutuianu, care spune ca "nicaieri in lume nu s-a pomenit" ca liderul PSD, Liviu Dragnea, sa o propuna pentru functia de premier pe Sevil Shhaideh, "un nume de prim-ministru pe care partidul nu-l stie". Tutuianu mai spunea, asa cum reiese din inregistrarea audio, ca multi membri de partid nu au fost de acord cu aceasta propunere, insa in final PSD s-a comportat ca un "partid de maimute".

De asemenea, Tutuianu mai spune ca schimbarea a trei premieri a fost o tragedie pentru partid, la fel cum tot o tragedie este si calitatea Guvernului. Senatorul il da exemplu pe ministrul Economiei, Danut Andrusca, despre care afirma ca "este atat de prost incat nu poate asculta mai mult de cinci minute cand vorbeste cineva cu el", iar singura lui legatura cu economia este faptul ca a avut o vulcanizare.

Sursa foto: Agerpers / Mihai Poziumschi

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri