[VIDEO] Copy-Paste pe foile Vioricai Dancila. Premierul a sustinut doua discursuri identice

Viorica Dancila si consilierii ei au ramas in pana de idei saptamana asta si au inserat aceleasi paragrafe in doua discursuri pe care le-a sustinut premierul. Astfel, Dancila a spus aceleasi lucruri si in cadrul sedintei de Guvern de miercuri, dar si intr-o conferinta sustinuta alaturi de comisarul european Corina Cretu, cu o zi in urma, scrie G4Media.

Jurnalistii de la EduPedu au alaturat imaginile de la conferinta sustinuta de Dancila pe tema politicii de coeziune in Uniunea Europeana si cele de la sedinta de guvern. Pasaje mari din cele doua discursuri sunt identice.

Prim-ministrul Viorica Dancila si comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, au discutat despre posibilitatile de finantare existente pentru construirea a trei spitale regionale si au identificat solutii de realizare a acestora.

Conform Executivului, in cadrul intrevederii a fost abordat subiectul construirii a trei spitale regionale, un "proiect prioritar pentru Guvernul Romaniei". "Cei doi oficiali au discutat despre posibilitatile de finantare existente si au identificat solutii de realizare a acestor spitale", se precizeaza in comunicat.

Citeste si:
Vești bune pentru turiști. Grecia a inaugurat un obiectiv turistic...
Vești bune pentru turiști....
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Sursa foto: Agerpres Foto


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri