Conform dezvaluirilor facute de Rise Project, in valiza plina cu documente ale companiei Tel Drum ajunsa in posesia jurnalistilor se afla si o mapa rosie cu inscriptiile PSD in care au fost gasite 5 coli A3 cu o constructie impresionata, situata la malul marii, mai inalta cu doua etaje decat palatul existent al lui Liviu Dragnea din Alexandria.

Sunt cinci niveluri, casa liftului, iar releveele aduna impreuna 1.015 metri patrati utili”. Este vorba despre o „vila privata in Mamaia”, care ar fi proiectata chiar si cu o camera de 11,6 metri patrati rezervata majordomului. Constructia are, asa cum se vede in planurile respective, 13 camere, 12 bai, 4 bucatarii etc., iar toata constructia ar fi fost platita de compania Tel Drum.

Luand in calcul planurile prezentate si expertiza unor specialisti in domeniu, reporterii „Adevarul" au descoprit ca vila a fost construita si este functionala la numai 200 de metri de plaja din zona Mamaia Nord. Mai multe de atat repoterii sursei citate au intrebat prin vecini cine detine acea vila, iar acestia au raspus ca ar fi a lui Liviu Dragnea.

ANALIZA: Implicatii ale...
Citeste si: Implicatii ale retragerii SUA din Siria in problematica securitatii

Vila construita pe banii Tel Drum se afla foarte aproape de Marea Neagra, dupa cum se poate observa in fotografia de mai sus. Imobilul este situat la aproximativ 200 de metri de plaja. (Sursa foto: Adevarul.ro)

Vila are cinci niveluri, iar acoperisul este transformat intr-o terasa extrem de spatioasa, numai buna pentru serile de vara. Cladirea are si lift, dar si o camera rezervata majordomului. (Sursa foto Adevarul.ro).

Procesele de la completurile...
Citeste si: Procesele de la completurile de 5 judecatori au fost intrerupte