Rezolutia privind statul de drept din Romania, adoptata marti de Parlamentul European, "este buna pentru poporul roman", pentru ca ii apara pe "oamenii cinstiti" in fata politicienilor care "doresc sa slabeasca justitia" si "sa opreasca combaterea coruptiei", a declarat in plenul legislativului de la Strasbourg eurodeputatul liberal Siegfried Muresan (PPE), in cadrul procedurii de explicare a votului.

"Am votat astazi in favoarea rezolutiei privind statul de drept din Romania. Rezolutia este buna pentru Romania, este buna pentru poporul roman. Rezolutia apara oamenii cinstiti de politicieni din Romania care doresc sa slabeasca justitia, sa opreasca combaterea coruptiei. Politicieni care doresc institutii slabe la cheremul lor. Liviu Dragnea, Viorica Dancila, ministrul justitiei, Tudorel Toader - toti acestia au esuat", a spus europarlamentarul PNL dupa adoptarea rezolutiei, scrie Agerpres.

"Astazi, Parlamentul European a votat cu o majoritate larga, cu sprijinul tuturor marilor familii europene, tuturor familiilor proeuropene, (...) aceasta rezolutie. Iar semnalul este urmatorul: Parlamentul European este alaturi de romani, este alaturi de poporul roman in lupta sa pentru buna guvernare, pentru justitie, pentru valori europene", a adaugat Siegfried Muresan.

El a mai spus ca "incercarea PSD-ALDE de a convinge Europa ca 500.000 de oameni care au iesit la proteste gresesc, iar Liviu Dragnea ar avea dreptate, a esuat".

"Votul covarsitor de astazi arata foarte clar ca PSD-ALDE sunt izolati in Europa si nu pot obtine nimic pentru Romania in Europa", si-a incheiat el discursul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri